Rezumat Gata cu frica de avion! - Allen Carr

Gata cu frică de avion! Metoda ușoară a lui Allen Carr Metoda ușoară a lui Allen Carr a ajutat milioane de oameni să se lase de fumat, să renunțe la alcool și la alte droguri, să nu mănânce excesiv, să nu mai joace jocuri de noroc și să nu mai facă datorii.
Citește tot rezumatul cărții Gata cu frica de avion!... Te va ajuta să scapi și de frica de avion. Citește această nouă carte, urmează instrucțiunile și bucură-te de experiențele minunate pe care ți le oferă zborul cu avionul! Cunosc foarte mulți oameni care și-au schimbat viața după ce au citit cărțile lui Allen Carr. - Sir Richard Branson Traducere de Ianină Marinescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Gata cu frica de avion!?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Gata cu frica de avion! și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Gata cu frica de avion! scrisă de Allen Carr. Gata cu frica de avion! a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Gata cu frica de avion! este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Gata cu frica de avion! face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte ușor de citit, are doar 136 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Gata cu frica de avion! și, de asemenea, sperăm că autorul Allen Carr, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde