Rezumat In sfarsit, nefumator. Metoda usoara a lui - Allen Carr

În sfârșit, metoda miraculoasă pe care o așteptau toți fumătorii. Nu vei avea simptome chinuitoare de abstinență. Nu trebuie să ai o voință puternică. Nu ești supus(a) unui tratament de șoc.
Citește tot rezumatul cărții In sfarsit, nefumator. Metoda usoara a lui... Nu ai nevoie de vreun substitut sau adjuvant. Nici măcar n-ai să te îngrași. E ușor și plăcut să te lași de fumat cu metodă Allen Carr. Dacă ești fumător/fumătoare și ai cumpărat cartea pentru tine, singurul lucru pe care trebuie să-l faci e s-o citești. Și ți se recomandă să fumezi în timpul lecturii! Dacă ești nefumător/nefumătoare și ai cumpărat cartea pentru cineva drag ție, nu trebuie decât să-l convingi s-o citească. Dacă nu-l poți convinge, citește-o tu, pentru că ultimul capitol te învață cum să transmiți mesajul cărții celor din jur. Și - mai important decât orice - cum să-ți împiedici copiii să se apuce de fumat. Metoda ușoară a lui Allen Carr are peste 90% șanse de succes. Ea se bazează pe experiența proprie a autorului, care după o lungă „cariera" de mare fumător a trecut brusc de la 100 de țigări pe zi la zero. Consecința a fost cartea de față, cu traduceri în mai toate limbile globului și multe milioane de exemplare vândute, și clinicile „Allen Carr" din întreaga lume, celebre pentru faptul că îți rambursează banii dacă nu reușesc să te vindece de fumat. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi In sfarsit, nefumator. Metoda usoara a lui?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând In sfarsit, nefumator. Metoda usoara a lui și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie In sfarsit, nefumator. Metoda usoara a lui scrisă de Allen Carr. In sfarsit, nefumator. Metoda usoara a lui a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea In sfarsit, nefumator. Metoda usoara a lui este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea In sfarsit, nefumator. Metoda usoara a lui face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte ușor de citit, are doar 198 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând In sfarsit, nefumator. Metoda usoara a lui și, de asemenea, sperăm că autorul Allen Carr, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII IN SFARSIT, NEFUMATOR. METODA USOARA A LUI PUBLICATE PE BOOKNATION

În sfârșit, nefumător. Metoda Ușoară a lui Allen Carr
În sfârșit, nefumător. Metoda Ușoară a lui Allen Carr
publicată la 2023-08-29 19:15:30
recenzie scrisă de Mihaela-Dana Stoica
0 secunde