Rezumat In umbra pasilor tai Ed.2 - Vitali Cipileaga

Titlu disponibil cu autograf; încă 44 exemplare disponibile. Lumea lui Theodor se prăbușește în momentul în care o pierde pe Paula într-un accident rutier. De aici încolo totul își pierde orice rost.
Citește tot rezumatul cărții In umbra pasilor tai Ed.2... Lasă cariera în advertising, se mută cu traiul și începe o nouă viață. Însă fără Paula aceasta e o suferință continuă.   Într-o căutare interioară profundă, Theodor învață să nu mai gândească doar la timpul trecut și acceptă noile provocări ale vieții. Însă ce va face atunci când noile realități se contopesc prea mult cu trecutul său? Iar gândurile și amintirile sunt tulburate de un șir nesfârșit de întâmplări?   Un roman psihologic despre pierderi, secrete și căutări. O poveste care te strânge puternic la piept, amintindu-ți încă o dată de adevărata putere a dragostei.   Fragment din romanul "In umbra pașilor tai" de Vitali Cipileaga"   "Poți schimba un om, iubindu-l! Afecțiunea este o nevoie umană primară. În această ecuație complicată și duală, de cerere-ofertă, necunoscutele sunt cele care mențin echilibrul. Nu poți forța iubirea, dar o poți câștiga, mizând pe indicii cheie ai unei relații - timp, răbdare, implicare, iertare... Oricât de multe bătăi de cap nu ne-ar da, iubirea are în sine esența, pe când singurătatea este goală, unul din ultimii îngeri izgoniți din Paradis care-și căută cu disperare drumul înapoi. Intimitatea, starea de confort regăsită alături de un om drag, necesitatea de a iubi și de a fi iubit constant de cineva cântărește mai greu decât libertatea. Poate pentru că ce-i mai rămâne unui om liber, dacă e privat de manifestările cele mai pure și mai naturale ale spiritului său? Ce-i mai rămâne unui om liber, dar condiționat să se închidă în sine? E păcat... Un om liber care nu poate iubi e un prizonier știut doar de el însuși. Dorința de a păstra un sentiment se transpune în dorința de a păstra omul. Dar adesea ne înșelăm crezând că odată cu omul dispare și sentimentul. Afecțiunea adevărată, trăită prin dragoste, este o binecuvântare atemporală și transcendență, așa cum este și sufletul omului. Poți schimba un om, iubindu-l. Iar alegând să iubești, vei deveni nemuritor." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi In umbra pasilor tai Ed.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând In umbra pasilor tai Ed.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie In umbra pasilor tai Ed.2 scrisă de Vitali Cipileaga. Editura la care s-a publicat cartea In umbra pasilor tai Ed.2 este editura BESTSELLER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BESTSELLER aici. Cartea In umbra pasilor tai Ed.2 face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 250 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând In umbra pasilor tai Ed.2 și, de asemenea, sperăm că autorul Vitali Cipileaga, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII IN UMBRA PASILOR TAI ED.2 PUBLICATE PE BOOKNATION

6 secunde