Rezumat De vorba cu Emma ed.3 - Vitali Cipileaga

Citind De vorbă cu Emma, trăiești propria ta poveste de viață. O carte care te provoacă să găsești calea spre sufletul tău și te cheamă într-o lume în care liniștea, nebunia și iubirea adevărată sunt un tot întreg.
Citește tot rezumatul cărții De vorba cu Emma ed.3... Fie că ești femeie și îndrăznești să visezi, fie că ești bărbat și cauți calea spre inima ei, ai nevoie de răspunsuri. Le găsești printre rândurile scrise de el și trăite de ea.   „Va fi fascinant! Odată intrat în joc, trebuie să mergi până la capăt, atât de ispititor vin paginile, gândurile, rândurile. Imposibil de abandonat.” — Alice Năstase Buciuța, scriitoare, redactor RevistaTango.ro   „De vorbă cu Emma surprinde cu exactitate bucăți de viață și le leagă strâns între coperți. O carte care merită citită, trăită și simțită, ca să-ți amintească ce este cu adevărat iubirea. ” — Arianna Suduc, editor GoodRead.ro   Cartea a fost premiată în cadrul Festivalului Național al Cărții și Lecturii, ediția a VI-a, 2016.   Vitali Cipileagă este fondatorul www.devorbacutine.eu, o pagină web despre oameni, motivație și relații. A debutat cu „De vorbă cu Emma”, o carte de eseuri și reflecții despre dragoste și viață, ce a cucerit inimile a zeci de mii de cititori. În anul 2016 a lansat romanul „În umbra pașilor tăi”, premiat la Salonul Internațional de Carte din Chișinău, ediția XXI. Fragment: "Vrei o relație bună? Fii bun. Vrei un partener care să te susțină? Susține și tu. într-o relație, reciprocitatea nu are limite. La urma urmei, relațiile pe care le-ai avut înainte, tot ce ai trăit, ce ai suferit și de ce te-ai bucurat trebuie să fie o cât de mică lecție pentru ceea ce ai acum. Să înțelegi că dacă pierzi, o faci nu doar din vina lui. Să ajungi la cincizeci de ani ținându-l de mână pe omul pe care îl iubești nu este un dar sau o predestinare. Este munca. Un efort zilnic, a cărui greutate nici nu o observi dacă totul se împarte la doi și totul e făcut la timp. Cauți rețete, prescripții, recomandări pentru o relație perfectă? Pentru omul potrivit? Fii tu în primul rând persoana potrivită. Dacă nu ești, tinde să fii. Dacă greșești, recunoaște. Dacă nu știi, întreabă. Dacă vezi că se rupe, ia și îndreaptă. Unește. Vorbește. Construiește. Ascultă. Repară. Fă ceva. și asta se referă la ambii. Este greu să oferi? Să devii un bun prieten? Să ai mai multă răbdare? Să fii mai bun? Să zâmbești mai des? Să oferi devotament? Să ierți când trebuie? Să ceri iertare? Dacă vrei o rețetă bună, nu trebuie decât să le unești pe toate în același întreg, pe care unii fericiți îl numesc relație. " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi De vorba cu Emma ed.3?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând De vorba cu Emma ed.3 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie De vorba cu Emma ed.3 scrisă de Vitali Cipileaga. De vorba cu Emma ed.3 a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea De vorba cu Emma ed.3 este editura BESTSELLER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BESTSELLER aici. Cartea De vorba cu Emma ed.3 face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând De vorba cu Emma ed.3 și, de asemenea, sperăm că autorul Vitali Cipileaga, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII DE VORBA CU EMMA ED.3 PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie „De vorbă cu emma” de Vitali Cipileaga

publicată la 2016-01-03 17:00:44

recenzie scrisă de Arianna Suduc

Recenzie „De vorbă cu emma” de Vitali Cipileaga

publicată la 2016-01-02 17:30:42

recenzie scrisă de

1 secunde