Rezumat eBook In umbra pasilor tai - Vitali Cipileaga

Lumea lui Theodor se prăbușește în momentul în care o pierde pe Paula într-un accident rutier. De aici încolo totul își pierde orice rost. Lasă cariera în advertising, se mută cu traiul și începe o nouă viață.
Citește tot rezumatul cărții eBook In umbra pasilor tai... Însă fără Paula aceasta e o suferință continuă.    Într-o căutare interioară profundă, Theodor învață să nu mai gândească doar la timpul trecut și acceptă noile provocări ale vieții. Însă ce va face atunci când noile realități se contopesc prea mult cu trecutul său? Iar gândurile și amintirile sunt tulburate de un șir nesfârșit de întâmplări?   Un roman psihologic despre pierderi, secrete și căutări. O poveste care te strânge puternic la piept, amintindu-ți încă o dată de adevărată putere a dragostei. Despre autor Vitali Cipileaga este fondatorul „De Vorbă cu Tine”, o pagină web despre oameni, motivație și relații. A debutat cu „De vorbă cu Emma”, o carte de reflecții despre dragoste și viață, ce a cucerit inimile a zeci de mii de cititori. Este căsătorit și are un copil. „În umbra pașilor tai” este primul său roman. Fragment din eBook: Carla nu mai dăduse niciun semn de câteva zile. De fiecare dată când venea la Paris, privea în direcția ușii, cu speranța că poate apare fața în rochie mov.     Bogdan avea și el o curiozitate.     — De ce nu am fost aici în acea zi? Voiam și eu să schimb două vorbe cu fața care te-a lăsat mut de uimire.     — Hai, Bogdane, lasă exagerările tale…     O căutase la asociație, dar o doamnă îi explicase că fata nu apăruse de câteva zile. Motivase că nu se simte bine și are nevoie de mai multă odihnă.     După câteva zile găsi în poștă un plic alb. Pe foaie erau scrise de mână câteva rânduri. Recunoscu scrisul ei.     Oamenii au emoții pe care niciodată nu le vor transforma în stări, pentru că le este teama de consecințe. Oamenii vor încerca să camufleze sentimente cărora nu le pot da de capăt. Teama este flagelul înfrângerii, sursa neîncrederii. Ajută-mă să nu mă mai tem. Ajută-mă să-ți spun totul. Simt că nu mai pot păstra atâtea secrete.     P.S.: Nu-ți face griji pentru mine. Sunt pe mâini bune. Lucrez la noul meu vis. Totul datorită ție.     Cum putu să uite? Probabil avea o groază de lucruri de făcut la agenția Amaliei. O sună.     — Drăguțule, fata e o bijuterie. E deja într-o misiune de serviciu importanță. Închise telefonul, supărat că nu reușise să anticipeze momentul. Dar trecu repede la gândul că ea, Carla, se împlinea ca personalitate și că el era parte din povestea ei frumoasă.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi eBook In umbra pasilor tai?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând eBook In umbra pasilor tai și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie eBook In umbra pasilor tai scrisă de Vitali Cipileaga. eBook In umbra pasilor tai a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea eBook In umbra pasilor tai este editura BESTSELLER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BESTSELLER aici. Cartea eBook In umbra pasilor tai face parte din categoria Literatura romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 250 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând eBook In umbra pasilor tai și, de asemenea, sperăm că autorul Vitali Cipileaga, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII EBOOK IN UMBRA PASILOR TAI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

11 secunde