Rezumat Despre destin - Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu

Despre destin. Un dialog (teoretic si confesiv) despre cea mai dificila tema a muritorilor Despre roata destinului, urzeala sortii si chipurile neasteptate ale ursitei se vorbeste si se scrie de cand lumea.
Citește tot rezumatul cărții Despre destin... Vechi si noi, culturile si civilizatiile dau intelesuri tulburator-obscure acestor forte nevazute care par sa conduca din umbra vietile oamenilor. Ce este, pana la urma, destinul? O zeitate legata la ochi? Libertatea omului de a-si asuma propriile fapte si decizii? Voia lui Dumnezeu? Fatalitatea?   Zece scrisori schimbate cu eleganta si firescul unei prietenii intelectuale vechi de peste patruzeci de ani, pline de reflectii, umor, experiente personale si culturale, un turnir modern al ideilor in care se confrunta doua conceptii despre destinul omului. Un epistolar despre soarta si sorti care se citeste pe nerasuflate. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Despre destin?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Despre destin și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Despre destin scrisă de Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu. Despre destin a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Despre destin este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 15 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Despre destin este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Despre destin face parte din categoria Literatura Romana. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Despre destin și, de asemenea, sperăm că autorul Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DESPRE DESTIN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde