Rezumat Povesti de dragoste la prima vedere - Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana, Ioana Parvulescu

În prima poveste veți simți parfum de crini regali. În cea de-a doua un puternic miros de terebentină. A treia va aduce în auz un nume care zgârie și unul care mângâie. A patra e cu adieri de aripi nevăzute.
Citește tot rezumatul cărții Povesti de dragoste la prima vedere... A cincea are miza și pariază pe nenoroc. Prima are inocență, umor, visare. A doua realism, râs, nerv. A treia, cu ironie, face poezie și economie (politică). A patra cade din fantastic în lumea noastră cea de toate zilele. Iar a cincea are trei capete de umbră. Când Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana și Ioana Pârvulescu sunt autorii poveștilor, nu-i exclus să faceți un coup de foudre pentru carte. Bucurați-vă în tihnă de ea. Face parte dintre acele lucruri rare care dacă n-ar exista ar trebui inventate. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Povesti de dragoste la prima vedere?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Povesti de dragoste la prima vedere și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Povesti de dragoste la prima vedere scrisă de Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana, Ioana Parvulescu. Povesti de dragoste la prima vedere a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Povesti de dragoste la prima vedere este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Povesti de dragoste la prima vedere face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 144 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Povesti de dragoste la prima vedere și, de asemenea, sperăm că autorul Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana, Ioana Parvulescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII POVESTI DE DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie „Povești de dragoste la prima vedere” Liiceanu, Bittel, Paraschivescu...
0 secunde