Rezumat Doamna cu ochelari negri - Sidonia Dragusanu

Sidonia Dragusanu s-a nascut la Bucuresti, a urmat institutul francez Choisy-Mangiru (1919-1926), a debutat in presa in 1933 si in proza in 1934.Cu romanul de debut „Intr-o gara mica" a fost premiata de Editura Cugetarea pentru "cel mai frumos roman de adolescenta".
Citește tot rezumatul cărții Doamna cu ochelari negri... De-a lungul carierei a scris mai multe romane, piese de teatru care s-au jucat in teatrele bucurestene si din tara pana in anii 80, carti pentru copii. A avut emisiuni la radio si TV. Volumul "Doamna cu ochelari negri", publicat postum in 1974, cuprinde ultimele scrieri ale autoarei. Povestile Sidoniei, scrise in stilul deja consacrat in piesele ei de teatru - genul "comedie dramatica" - surprind oameni in ipostaze diverse, in relatii de serviciu pe santiere sau in intreprinderile comuniste, in locuintele colective sau in vacante in statiunile patriei. Desi sunt scrise in urma cu 40 de ani, nuvelele Sidoniei contin tipologii actuale -arivisti, femei fatale, sotii fidele, amante inocente, admiratori timizi sau birocrati - si toate au un numitor comun: relatia de cuplu. Care nu s-a schimbat prea mult pana azi. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Doamna cu ochelari negri?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Doamna cu ochelari negri și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Doamna cu ochelari negri scrisă de Sidonia Dragusanu. Doamna cu ochelari negri a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Doamna cu ochelari negri este editura HOFFMAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HOFFMAN aici. Cartea Doamna cu ochelari negri face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 266 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Doamna cu ochelari negri și, de asemenea, sperăm că autorul Sidonia Dragusanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII DOAMNA CU OCHELARI NEGRI PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie "Doamna cu ochelari negri" de Sidonia Drăgușanu
Recenzie "Doamna cu ochelari negri" de Sidonia Drăgușanu
publicată la 2019-03-28 02:16:46
recenzie scrisă de Oana Maria Stefan
0 secunde