Rezumat Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs - Aurel Jean Andrei

Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs. Legea Tarii. Dreptul medieval scris Prezentul volum continua seria de note de curs dedicata Istoriei statului si a dreptului romanesc - materie fundamentala a invatamantului nostru juridic, alaturi de teoria dreptului, dreptul roman si filosofia dreptului - si trateaza, in trei mari capitole, materia referitoare la Legea Tarii - dreptul national al romanilor - si la dreptul medieval scris.
Citește tot rezumatul cărții Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs...   Autorul ii dedica prezenta lucrare profesorului Emil Cernea, cu ocazia comemorarii a zece ani de la trecerea la cele vesnice. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs scrisă de Aurel Jean Andrei. Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte ușor de citit, are doar 152 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs și, de asemenea, sperăm că autorul Aurel Jean Andrei, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde