Rezumat Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs. Legea Tarii. Dreptul medieval scris - Aurel Jean Andrei

Prezentul volum, aflat la editia a II-a, continua o serie de note de curs dedicate Istoriei statului si a dreptului romanesc - disciplina fundamentala a invatamantului nostru juridic, alaturi de Teoria dreptului, Dreptul roman si Filosofia dreptului.
Citește tot rezumatul cărții Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs. Legea Tarii. Dreptul medieval scris...   Al doilea volum al notelor de curs trateaza, in patru capitole, materia referitoare la Legea Tarii - dreptul neamului romanesc - si la dreptul medieval scris. In ceea ce priveste a II-a editie, ea prezinta importante adaugiri si revizuiri aduse materiei de catre autor in ansamblul ei. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs. Legea Tarii. Dreptul medieval scris?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs. Legea Tarii. Dreptul medieval scris și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs. Legea Tarii. Dreptul medieval scris scrisă de Aurel Jean Andrei. Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs. Legea Tarii. Dreptul medieval scris a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs. Legea Tarii. Dreptul medieval scris este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs. Legea Tarii. Dreptul medieval scris este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs. Legea Tarii. Dreptul medieval scris face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte ușor de citit, are doar 190 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs. Legea Tarii. Dreptul medieval scris și, de asemenea, sperăm că autorul Aurel Jean Andrei, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde