Rezumat Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs - Aurel Jean Andrei

Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs. De la prestatalitatea traca, la formarea Legii Tarii si Descalecat Prezentul volum, aflat la editia a II-a, deschide o serie de note de curs dedicate Istoriei statului si a dreptului romanesc - disciplina fundamentala a invatamantului nostru juridic, alaturi de Teoria dreptului, Dreptul roman si Filosofia dreptului.
Citește tot rezumatul cărții Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs...   Acest prim volum al notelor de curs trateaza, in sase capitole, materia cuprinsa intre prestatalitatea traca si formarea Legii Tarii - dreptul neamului romanesc -, respectiv descalecatul Tarilor Romane. In ceea ce priveste a II-a editie, ea prezinta importante adaugiri si revizuiri aduse materiei de catre autor, incepand cu institutia obstii satesti traco-romane si pana la teoria descalecatului. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs scrisă de Aurel Jean Andrei. Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Istoria statului si a dreptului romanesc. Note de curs și, de asemenea, sperăm că autorul Aurel Jean Andrei, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde