Rezumat Jocurile in care se joaca EU - Anatol Basarab

Cine sunt Eu? Ce sunt Eu? Ce misca cu mine? Ce doresc Eu? Incotro ma indrept, unde ma duc si de unde vin?   Daca macar o data in viata ti-ai adresat astfel de intrebari, atunci iti propun sa citesti aceasta carte, pe care am scris-o cautand, pentru mine, raspunsul la aceste intrebari.
Citește tot rezumatul cărții Jocurile in care se joaca EU... Poate vei citi aceasta carte pentru ca te afli in cautarea a ceva ce nici macar tu insuti nu stii, nu intelegi, dar care ar avea puterea sa te impace pe tine nu cu lumea inconjuratoare, nu cu rudele sau cu prietenii, ci care ar fi in stare sa te impace pe tine cu tine, anume cu tine insuti. Poate vei fi atras sa citesti aceasta lucrare pentru ca te afli in cautarea a ceva sau a cuiva care te-ar ajuta pe tine sa te imprietenesti cu tine insuti si sa te iubesti pe tine insuti. Cu cat mai mult te vei iubi pe tine insuti si cu cat mai mult vei prieteni cu tine insuti, cu atat mai usor iti va fi in compania altor oameni si cu atat mai mult vei deveni din ce in ce mai calm, mai tolerant, mai linistit, mai rabdator, mai loial.   Aceasta carte nu este doar o simpla gandire teoretica, ci reprezinta un indrumar concret pentru practica si actiune orientata catre lumea ta interioara. Aici tu poti patrunde in Lumea celui mai interesant joc si, in urma acestuia, te poti castiga pe tine.   Oricat ai repeta "halva, halva", nu se va face mai dulce in gura. Aceasta carte este pentru acei oameni care doresc ei insisi sa incerce a afla gustul propriului Eu. Urmarind textul cuprins in aceste pagini, vei face o calatorie fascinanta in cautarea raspunsurilor la intrebarile simple si vesnice. Ce fel de lume este aceasta unde sarcina principala si tendinta de baza o reprezinta intalnirea cu sine? Cum este construita aceasta lume? Dupa ce legi si reguli traieste aceasta lume in care vei pleca in curand intr-o calatorie extraordinara?   Aceasta carte nu iti propune raspunsuri la intrebari, poate chiar dimpotriva, iti vor mai aparea si alte intrebari pe care, pana acum, nu ti le adresai. Dar, daca tu esti omul care iubeste sa urmeze calea gandirii si a cautarii, daca esti pregatit sa te pui pe ganduri, sa meditezi, atunci aceasta carte este exact pentru oamenii ca tine. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jocurile in care se joaca EU?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jocurile in care se joaca EU și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jocurile in care se joaca EU scrisă de Anatol Basarab. Jocurile in care se joaca EU a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jocurile in care se joaca EU este editura ADRIANA NICOLAE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ADRIANA NICOLAE aici. Cartea Jocurile in care se joaca EU face parte din categoria Categoria: Dezvoltare Spirituala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 304 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jocurile in care se joaca EU și, de asemenea, sperăm că autorul Anatol Basarab, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII JOCURILE IN CARE SE JOACA EU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde