Rezumat Numerologia in viata fiecaruia - Anatol Basarab

În această lucrare, veți face o incursiune în acest domeniu necunoscut și veți afla mai multe lucruri utile pentru a le aplica cu folos în viața de toate zilele. Numerologia că știința se regăsește la toate civilizațiile vechi.
Citește tot rezumatul cărții Numerologia in viata fiecaruia... Nimeni nu poate spune cu exactitate când și unde a apărut pentru prima dată. Cunoaștem doar că această știință a ajuns până la noi datorită lui Pitagora. Acesta este un filosof grec din secolul al VI-lea î.e.n. Mesajul esențial al lui Pitagora: "totul este orânduit după număr". Se consideră că matematicile și numerologia au același părinte: Pitagora, care este cunoscut îndeosebi pentru tablă înmulțirii și teorema ipotenuzei, care spune "Într-un triunghi dreptunghic pătratul ipotenuzei este egal cu suma pătratelor catetelor". Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Numerologia in viata fiecaruia?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Numerologia in viata fiecaruia și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Numerologia in viata fiecaruia scrisă de Anatol Basarab. Numerologia in viata fiecaruia a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Numerologia in viata fiecaruia este editura ADRIANA NICOLAE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ADRIANA NICOLAE aici. Cartea Numerologia in viata fiecaruia face parte din categoria Numerologie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 564 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Numerologia in viata fiecaruia și, de asemenea, sperăm că autorul Anatol Basarab, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII NUMEROLOGIA IN VIATA FIECARUIA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde