Rezumat Viata care ne traieste - Anatol Basarab

Spiritualitatea este forma specifică de existență în această lume, care, din fericire, este distribuită pentru toți, ca un colet poștal, dar care, din păcate, nu este ridicat de la "oficiul poștal" de cei mai mulți dintre oameni, niciodată în viață.
Citește tot rezumatul cărții Viata care ne traieste... Fiecare om, însă, a primit această înștiințare nu o singură dată. Acest lucru trebuie ținut mereu în minte. Calea Duhovnicească este calea către Duh, iar calea către Duh este calea către tine însuți, către subiectivitatea ta pură și netulburată de nimic: Eu sunt Eu, Eu - sunt. Toate celelalte reprezintă conținutul conștiinței, psihic, corp, atitudini, relații, istoria personalității. Spațiul acestei cărți este pentru aceia care, măcar o dată în viață, s-au oprit și s-au întrebat, "dar de ce?", este pentru aceia cărora nu le convin răspunsurile gata fabricate, nu se mulțumesc cu răspunsurile altora, cu semifabricatele - aici oricum nu veți găsi așa ceva. Această carte te va ajuta foarte mult să faci primii pași spre locul întâlnirii cu tine însuți, spre acel loc special unde vei putea să găsești singur răspunsuri la propriile întrebări și probleme și să te cunoști pe tine însuți ca pe o parte a lumii și lumea ca pe o parte din tine. Aceasta a fost, este și mai cu seamă va fi sarcină supremă în viitor - a deveni gospodar peste tine însuți. Aceasta este munca adevărată pe care trebuie să o facă omul, este acea misiune cosmică, acea predestinare pe care omul trebuie să o realizeze în relație cu Creația. Această muncă omul nu o poate face decât în deplină cunoștință de cauză și de unul singur. Tradițiile Duhovnicești, știința în general, cunoașterea psihologică practică, izvorâtă și ea tot din tradiția spirituală, legile și poruncile tuturor religiilor lumii... toate reprezintă doar un fel de instrucțiune de folosire a produsului sub numele de "om". Numai atunci omul ajunge să fie coroana creației, stăpânul naturii, fiul lui Dumnezeu, când ajunge gospodar (Gospojii dar = dar Dumnezeiesc sau Gospod + dar = Dumnezeu + dar) peste ceea ce îi este dat. Vorbind prin cuvintele moderne ale lumii computerilor, omul trebuie să devină mai întâi un utilizator priceput a ceea ce are, apoi să ajungă un specialist, un utilizator cu un mare grad de calificare și abia apoi un programator. Abia acum poți deveni un stăpân, gospodar peste ceea ce ți-a dat Dumnezeu în dar. Altfel, negăsindu-te pe tine, vei fi înclinat să cauți adevărul său turma. Cei care găsesc turma, depind de turmă. Cei care găsesc adevărul, depind de adevăr. Acei oameni care se descoperă pe sine, descoperă totul. Ei pot să spună câte ceva despre adevăr, pot să spună ceva adevărat. Dacă trebuie! Pot să spună câte ceva și turmei, numai dacă trebuie. Acum, încearcă și tu să te înțelegi cumva cu adevărul, pentru că are ce să-ți spună. Nimeni, niciodată, nu va face nimic în locul tău. Nimeni! Toată speranța este numai în tine. Te poți baza numai pe tine. Așa că mie nu îmi mai rămâne decât să vă spun: Trăiți! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Viata care ne traieste?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Viata care ne traieste și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Viata care ne traieste scrisă de Anatol Basarab. Viata care ne traieste a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Viata care ne traieste este editura ADRIANA NICOLAE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ADRIANA NICOLAE aici. Cartea Viata care ne traieste face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 576 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Viata care ne traieste și, de asemenea, sperăm că autorul Anatol Basarab, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII VIATA CARE NE TRAIESTE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde