Rezumat Keti, printesa siameza si alte povestiri - Florin Logresteanu

Povestirile lui Florin Logresteanu nu reveleaza o arta senina, uniform structurata, reconstituind viata pe un singur plan. Dimpotriva, cuprinzand toate taramurile vietii si respirandu-i toate eflluviile, Florin Logresteanu a imbratisat deopotriva viata si moartea, realitatea si visul, reveland o viziune cuprinzatoare a destinului uman si vadindu-i framantarea patetica.
Citește tot rezumatul cărții Keti, printesa siameza si alte povestiri... Raportand la propria sensibilitate adevarurile vietii si adevarurile livresti, scriitorul recreeaza lumea pe o baza infiinit mai vasta. Pornind de la premisa ca observatia reprezinta prima sursa a literaturii, povestirile lui Florin Logresteanu cumuleaza sintamintele, experientele, nelinistile si aspiratiile subiective. - Prof. Univ. Dr. George Sorescu   Volumul cuprinde un florilegiu de povestiri inserate, de-a lungul mai multor ani, in paginile unor prestigioase reviste romanesti si straine: Romania literara, Luceafarul, Luceafarul de dimineata, Viata Romaneasca, Ramuri, Convorbiri literare, Contemporanul, Arges, Actualitatea literara, Boema, Neuma, Alternante (Germania), Dunyanin O Y kusu (Turcia), Dioti Melpomeni (Grecia), Observatorul (Canada) s.a. Abordand o paleta extrem de diversa de evenimente si trairi sufletesti, marcate, in multe situatii, de factorii indefinitului si ai indeterminarii, ai starii de vag si de incertitudine, autorul incearca, intr-un spirit foarte modern, sa dea naratiunilor si un suport real, fie si numai formal, de credibilitate. Rezulta o orchestrare narativa de larg suflu epic, menita a sugera un univers profund individualizat, cu semnificatii ce nu si-au tradat inca toate conotatiile. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Keti, printesa siameza si alte povestiri?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Keti, printesa siameza si alte povestiri și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Keti, printesa siameza si alte povestiri scrisă de Florin Logresteanu. Keti, printesa siameza si alte povestiri a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Keti, printesa siameza si alte povestiri este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Keti, printesa siameza si alte povestiri face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 334 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Keti, printesa siameza si alte povestiri și, de asemenea, sperăm că autorul Florin Logresteanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde