Rezumat Puzzle - Florin Logresteanu

Roman inspirat din istoria contemporană, Puzzle realizează o viziune cuprinzătoare a vocației românilor de-a armoniza într-un mod necunoscut celorlalte țări europene (Constantin Noica) două mentalități istoricește opuse: orientală și occidentală.
Citește tot rezumatul cărții Puzzle... În centrul cărții se afla un singur personaj – profesorul pensionar Neghibaur – în jurul căruia se dispun faptele și oamenii ca pe un ecran al imaginației, observației și experienței fostului dascăl. Construcție densă și insolită, romanul se reține și prin deschiderea de amploare și de adâncime asupra mecanismelor ascunse ale reacțiilor sufletești individuale determinate de importantele schimbări sociale intervenite în viața țării după Revoluția din Decembrie, 1989. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Puzzle?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Puzzle și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Puzzle scrisă de Florin Logresteanu. Puzzle a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Puzzle este editura IDEEA EUROPEANA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura IDEEA EUROPEANA aici. Cartea Puzzle face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 312 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Puzzle și, de asemenea, sperăm că autorul Florin Logresteanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII PUZZLE PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie ”Puzzle cu pețitoare” de Ohara Donovetsky
Recenzie ”Puzzle cu pețitoare” de Ohara Donovetsky
publicată la 2021-05-25 01:38:06
recenzie scrisă de Ruxandra Dinu
1 secunde