Rezumat Jacob se hotaraste sa iubeasca - Catalin Dorian Florescu

• Roman distins cu Swiss Book Prize   Editia in limba germana s-a vandut in peste 80 000 de exemplare   Romanul raspandeste parfumul aspru al unei vieti pline pana la refuz cu orori ingrozitoare si uimitoare frumuseti, cu dezastre care ii schimba cursul si cu fericiri pasnice.
Citește tot rezumatul cărții Jacob se hotaraste sa iubeasca... Jacob se hotaraste sa iubeasca este o poveste ce are dimensiunile existentei. Sunt unele romane care povestesc viata, si asta e bine. Si mai sunt altele care povestesc viata si ne invata ce este umilinta: in fata bogatiei, a stupiditatii si a nebuniei vietii, in fata micilor lucruri mari de zi cu zi, un sac de cartofi, o noapte ploioasa, o nastere pe mormanul de gunoi. Un astfel de roman a scris Catalin Dorian Florescu. Se citeste incredibil de usor, mai ales de catre cei ce stiu sa pretuiasca o proza suculent-senzoriala. - Berliner Zeitung   Catalin Dorian Florescu este, fara nici un dubiu, din clasa celor mai mari povestitori ai generatiei lui. - Sachsische Zeitung   Nu sunt multi cei care povestesc cu atata forta, sensibilitate senzoriala si caldura, atat de amplu, cuprinzand secole, atat de calm si fara teama, ezitand la fel de putin atat cand se confrunta cu brutalitatea si cruzimea, cat si in fata gingasiei si a tristetii. Ce povestitor! Florescu e atent la fiecare detaliu, la fiecare nuanta, si lasa imaginea obiceiurilor rurale sa invie, ca intr-un tablou de Bruegel, cu toate grozaviile si frumusetile lor... A scris un roman impunator despre un secol brutal si despreo viata lipsita de speranta, un roman care insa nu se scufunda nicicand in deznadejde. - Elke Heidenreich, Frankfurter Allgemeine Zeitung   O epopee de familie limpede, concisa si alerta. - Der Spiegel   Jacob se hotaraste sa iubeasca este al cincilea roman al meu, si primul cu totul fictional. In primele m-am tinut de propria biografie sau de vietile bogate si pline de peripetii ale unor personaje reale. In noul roman am facut un pas decisiv spre o viziune cu totul personala a existentei umane. Fantezia s-a dezlantuit in totalitate. Toate personajele mele din cele cinci romane sunt in cautarea unei vieti mai demne, sunt naufragiati ai unei vieti dramatice, ai unui secol nemilos. Dar Jacob se hotaraste sa iubeasca este probabil comentariul meu cel mai puternic despre omul care lupta si se sustrage pieirii. Cu acest roman se incheie un ciclu inceput acum 11 ani cu Vremea minunilor, in care o familie incearca sa fuga din comunism. In Jacob se hotaraste sa iubeasca sunt cu totii intr-o stare de permanenta cautare a unui loc mai bun, toti sunt pe drum pentru a-si cladi existenta. In primul rand baiatul, Jacob. - Catalin Dorian Florescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jacob se hotaraste sa iubeasca?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jacob se hotaraste sa iubeasca și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jacob se hotaraste sa iubeasca scrisă de Catalin Dorian Florescu. Jacob se hotaraste sa iubeasca a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jacob se hotaraste sa iubeasca este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Jacob se hotaraste sa iubeasca face parte din categoria Categoria: Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 344 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jacob se hotaraste sa iubeasca și, de asemenea, sperăm că autorul Catalin Dorian Florescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII JACOB SE HOTARASTE SA IUBEASCA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde