Rezumat Maseurul orb - Catalin Dorian Florescu

Teodor Moldovan a fugit din țară în adolescență, lăsînd-o în urmă pe Valeria, prima lui mare iubire. A ajuns împreună cu părinții în Vest, unde sperau cu toții să ducă o viață mai demnă, și a devenit un manager de succes.
Citește tot rezumatul cărții Maseurul orb... După ani, Teodor se hotărăște să se întoarcă acasă pe urmele fericirii și pentru a o căuta pe Valeria. În locul iubirii, găsește însă o țară ai cărei locuitori sînt prinși în prăpastia dintre visele despre Occident și realitatea lumii estice. La capătul lumii, într-o vale uitată de timp, îl cunoaște pe Ion, un maseur orb, care pare să fi găsit fericirea. Ion are 30.000 de cărți și crede că „frumusețea e atunci cînd o carte sună bine”, iar întîlnirea lui cu Teodor le va schimba amîndurora viețile. În Maseurul orb, Cătălin Dorian Florescu spune o poveste plină de tandrețe și de dramatism, cu personaje stranii și final surprinzător. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Maseurul orb?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Maseurul orb și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Maseurul orb scrisă de Catalin Dorian Florescu. Maseurul orb a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Maseurul orb este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Maseurul orb face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 320 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Maseurul orb și, de asemenea, sperăm că autorul Catalin Dorian Florescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MASEURUL ORB PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde