Rezumat Planeta despicata - Jidi Majia

Jidi Majia - este unul dintre cei mai importanti poeti contemporani ai Chinei si este una dintre cele mai cunoscute personalitati culturale din China de astazi. Ca poet, Jidi Majia se remarca din multime, chiar daca poeziile sale au fost faurite de curentele culturale larg raspandite ale noii noastre ere mondiale.
Citește tot rezumatul cărții Planeta despicata... Scrie in chineza, dar apartine grupului etnic Yi de 8 milioane de oameni, altfel cunoscut sub numele de Nuosu, care traieste in zonele montane, nu departe de Vietnam si Thailanda. Astfel putem spune ca exista un strat suplimentar de distanta intre acest poet si cultura noastra. Chiar si asa, cititorii europeni pot intelege cu usurinta poeziile sale. Pentru cititorii care se straduiesc sa inteleaga epoca in care traim, poeziile lui Jidi Majia ofera un spatiu de gandire care cu siguranta atinge coarda unui sentiment comun. - Tomas Venclova Traducere din limba chineza de Adrian Daniel Lupeanu, Constantin Lupeanu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Planeta despicata?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Planeta despicata și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Planeta despicata scrisă de Jidi Majia. Planeta despicata a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Planeta despicata este editura NEUMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEUMA aici. Cartea Planeta despicata face parte din categoria Poezie. Este o carte ușor de citit, are doar 156 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Planeta despicata și, de asemenea, sperăm că autorul Jidi Majia, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde