Rezumat Sarea si lumina cuvintelor. Despre natura poeziei. Eseuri - Jidi Majia

Poezia. Ea este stralucire in intuneric refractat de lumina si aur. Ea nu este filizofie, pentru ca pune sediul speculatiei pe aripile pasarii, iar acea pasare pluteste in necunoscut. Ea nu este nici matematica, dar implanteaza un ochi abstract in corpul ceresc al universului si, cand noi ne uitam la el , nu este decat un numar pe care nu il putem socoti niciodata.
Citește tot rezumatul cărții Sarea si lumina cuvintelor. Despre natura poeziei. Eseuri... Poezia nu are granite. Pentru a-i gasi frontiera, avem o singura cale, si anume sa o conectam din nou la traditia noastra. Tocmai pentru ca am crezut intotdeauna ca in poezie exista o putere necunoscuta, sunt atat de fascinant de minunile pe care ni le-a adus. - Jidi Majia Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sarea si lumina cuvintelor. Despre natura poeziei. Eseuri?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sarea si lumina cuvintelor. Despre natura poeziei. Eseuri și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sarea si lumina cuvintelor. Despre natura poeziei. Eseuri scrisă de Jidi Majia. Sarea si lumina cuvintelor. Despre natura poeziei. Eseuri a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Sarea si lumina cuvintelor. Despre natura poeziei. Eseuri este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Sarea si lumina cuvintelor. Despre natura poeziei. Eseuri este editura NEUMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEUMA aici. Cartea Sarea si lumina cuvintelor. Despre natura poeziei. Eseuri face parte din categoria Litere Filologie. Este o carte ușor de citit, are doar 108 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sarea si lumina cuvintelor. Despre natura poeziei. Eseuri și, de asemenea, sperăm că autorul Jidi Majia, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde