Rezumat Constitutia Romaniei si legislatie conexa 2023 - Autor Anonim

Orice societate organizata statal impune existenta unui ansamblu de reguli care sa determine modul de constituire, organizare si exercitare a puterii publice.   Constitutia reglementeaza elementele fundamentale ale structurii oricarui stat democratic, garanteaza drepturile fundamentale cetatenesti si fixeaza sarcinile corespunzatoare acestor drepturi.
Citește tot rezumatul cărții Constitutia Romaniei si legislatie conexa 2023... Potrivit art. 1 alin. (5), in Romania respectarea Constitutiei este obligatorie.   De aceea, textul legii fundamentale trebuie sa fie cunoscut de toti cetatenii acestei tari.   Editia a 8-a (rev.) a lucrarii, Constitutia Romaniei si legislatie conexa 2023 (actualizata in luna ianuarie), mai cuprinde un index si 3 acte normative conexe importante: • Legea cetateniei romane nr. 21/1991; • Legea nr. 47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale; • Legea nr. 35/1997 privind organizarea si functionarea institutiei Avocatul Poporului. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Constitutia Romaniei si legislatie conexa 2023?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Constitutia Romaniei si legislatie conexa 2023 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Constitutia Romaniei si legislatie conexa 2023 scrisă de Autor Anonim. Constitutia Romaniei si legislatie conexa 2023 a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Constitutia Romaniei si legislatie conexa 2023 este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Constitutia Romaniei si legislatie conexa 2023 este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Constitutia Romaniei si legislatie conexa 2023 face parte din categoria Legislatie. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Constitutia Romaniei si legislatie conexa 2023 și, de asemenea, sperăm că autorul Autor Anonim, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde