Rezumat Ramayana - Autor Anonim

O
Citește tot rezumatul cărții Ramayana... pera fundamentala a culturii indiene si universale - comparabila cu Iliada si Odiseea - epopeea Ramayana, veche de peste doua mii de ani, se infatiseaza publicului romanesc in vesminte, pe cat de accesibile, pe atat de placute, de mare valoare artistica, spre a-l incanta prin aura mitologica a intamplarilor, prin derularea palpitanta a actiunii si mai ales prin simbolistica poetic incifrata. Povestita in proza de Agop Bezerian. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ramayana?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ramayana și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ramayana scrisă de Autor Anonim. Ramayana a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Ramayana este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Ramayana este editura SAECULUM I.O. - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SAECULUM I.O. aici. Cartea Ramayana face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ramayana și, de asemenea, sperăm că autorul Autor Anonim, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde