Rezumat Jurnal de vindecare - Kaira

Anxietate? Apatie? Indigestie? Gastrita? Artrita? Inima franta? Doliu? Frica? Angoasa? Sistem imunitar slabit? Boli cronice sau autoimune? Deochi sau alte vampirizari energetice?   Toate semnifica si au la baza unul si acelasi lucru - DEZECHILIBRUL.
Citește tot rezumatul cărții Jurnal de vindecare... Si toate ne pot afecta semnificativ calitatea vietii. Asadar, mi-am propus ca in urma cautarilor mele sa pot veni catre tine cu o veste extraordinar de buna – toate acestea pot fi vindecate definitiv. Nu doar ascunse sub covor. Nu doar simptome mascate. VINDECAREA REALA exista, pot marturisi acest lucru din proprie experienta. Iar tot ceea ce am facut a fost sa ajung la radacinile problemelor cu care m-am confruntat. Sa ma adresez tuturor ramurilor fiintei mele dragi si complexe, sa urmez o calatorie in toate profunzimile si misterele sale.   O vindecare REALA nu poate fi dobandita doar adresandu-ne cauzelor fizice. Pentru ca insasi fiinta umana nu apartine doar planului fizic. Ci si cauzelor emotionale, mentale dar si spirituale. Pentru ca toate sunt interconectate. Iar toti suntem interconectati. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnal de vindecare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnal de vindecare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnal de vindecare scrisă de Kaira. Jurnal de vindecare a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Jurnal de vindecare este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Jurnal de vindecare este editura EUROPRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EUROPRESS aici. Cartea Jurnal de vindecare face parte din categoria Psihologie Practica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 328 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnal de vindecare și, de asemenea, sperăm că autorul Kaira, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde