Rezumat Matematica - Clasa 2 - Culegere - Ion Petrica

Culegere de Matematica pentru clasa a II-a. Exercitii. Probleme. Teste   Intr-o zi de toamna a anului 1942, pe 30 octombrie, in comuna Domnesti din judetul Arges, s-a nascut Ion Petrica, cel care avea sa devina un mare matematician.
Citește tot rezumatul cărții Matematica - Clasa 2 - Culegere... In satul natal a urmat si primii ani de scoala. Ajuns la varsta adolescentei, si-a continuat studiile la Liceul "Dinicu Golescu" din orasul Campulung, iar de aici, mai departe, la Facultatea de Matematica din Bucuresti. Ion Petrica si-a inceput activitatea de profesor predand elevilor de la fostul Liceu nr. 25 din Bucuresti. Au fost anii in care noul dascal si-a detinitivat, la randu-i, studiile, obtinand titlul de doctor in matematica. O noua etapa incepea in viata sa prin predarea matematicii studentilor de la Facultatea de Utilaj Tehnologic a Institutului de Constructii din Bucuresti. Astfel a devenit nu numai un iubitor al matematicii, ci si un "gradinar" care a netezit drumul a mii de elevi ce s-au apropiat, timid, de tainele matematicii, in pregatirea lor pentru primele examene din viata. Si pentru ca a dorit sa imparta copiilor de pretutindeni tainele matematicii, in 1990 a fondat Editura PETRION, recunoscuta pentru cartile dedicate acestor cititori tineri, dar exigenti. Acum, Editura SIGMA readuce in actualitate opera acestui pasionat matematician si creator de carti, dorind sa ajute copiii de astazi sa se apropie de matematica si sa patrunda in tainele ei. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica - Clasa 2 - Culegere?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica - Clasa 2 - Culegere și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica - Clasa 2 - Culegere scrisă de Ion Petrica. Matematica - Clasa 2 - Culegere a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Matematica - Clasa 2 - Culegere este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Matematica - Clasa 2 - Culegere este editura SIGMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SIGMA aici. Cartea Matematica - Clasa 2 - Culegere face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte ușor de citit, are doar 112 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica - Clasa 2 - Culegere și, de asemenea, sperăm că autorul Ion Petrica, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde