Rezumat Colt alb - Jack London

C
Citește tot rezumatul cărții Colt alb... olț alb este povestea unui animal trei sferturi lup, un sfert câine, al cărui drum prin viață parcurge mai multe etape: câine de sanie al unui indian, după despărțirea dureroasă de mama sa, câine de luptă al unui om dement și în final ajunge în mâinile unui om iubitor, care îi arătă acestei creaturi sălbatice, înnebunită de răutatea oamenilor, că există dragoste și bunătate și că nu toți oamenii sunt rai. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Colt alb?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Colt alb și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Colt alb scrisă de Jack London. Editura la care s-a publicat cartea Colt alb este editura HERRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERRA aici. Cartea Colt alb face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Colt alb și, de asemenea, sperăm că autorul Jack London, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII COLT ALB PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde