Rezumat Lada de zestre - Ioan Maric

C
Citește tot rezumatul cărții Lada de zestre... e altceva poate fi lumea din pânzele mele, atât de lăudate de privitori și de criticii de artă, care mi-au conferit nu puține premii în țară și străinătate, decât o întâlnire cu neprihănirea copilăriei din sufletul nostru, cu surâsul limpede și senin, fidel unui umor ce lovește dar nu rănește, căci mai degrabă el celebrează puterea noastră de a ne veseli, de a ne bucura în fața personajelor pitorești și a poveștilor sprintare ale satului meu, ale satului românesc de ieri, din lumea lui Creangă, ale satului de astăzi, poate mai sărac în obiceiuri și snoave, ale satului cel prezent mereu în sufletul nostru, spre a dăinui și a-și apropia meritul eternității. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Lada de zestre?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Lada de zestre și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Lada de zestre scrisă de Ioan Maric. Lada de zestre a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Lada de zestre este editura VICOVIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura VICOVIA aici. Cartea Lada de zestre face parte din categoria Biografii. Este o carte ușor de citit, are doar 158 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Lada de zestre și, de asemenea, sperăm că autorul Ioan Maric, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII LADA DE ZESTRE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde