Rezumat Panta Rhei - Vasili Grossman

Întors acasă după 30 de ani supraviețuiți în lagărele sovietice, Ivan Grigorievici încearcă să-și găsească un loc în lumea în continuă transformare. Stalin a murit, iar frica pe care a instaurat-o, dispărută odată cu el, lasă loc unui haos care parcă i-a cuprins pe toți.
Citește tot rezumatul cărții Panta Rhei... Aflat acum în libertate, Vania se luptă cu amintirile crimelor cumplite ale anilor ’30 și se nedumerește cînd întîlnește prieteni de altădată, mulți chinuiți de amintirea unor „mărturii” ce lor le-au salvat viața, iar pe alții i-au închis în întunecimea gulagului sovietic. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Panta Rhei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Panta Rhei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Panta Rhei scrisă de Vasili Grossman. Panta Rhei a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Panta Rhei este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Panta Rhei face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 216 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Panta Rhei și, de asemenea, sperăm că autorul Vasili Grossman, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PANTA RHEI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde