Rezumat Indrumari pentru preoti - Teodor M. Popescu

În grija noastră de a vă pregăti teologic și practic pentru preoție, vă suntem datori cu înfățișarea ei sub toate aspectele, cu toate sarcinile, greutățile, durerile, satisfacțiile și bucuriile ei, cu folosul și cu paguba ce poate avea pentru dumneavoastră, pentru noi și pentru Biserică, preoția Dumneavoastră, după vrednicia noastră și a dumneavoastră.
Citește tot rezumatul cărții Indrumari pentru preoti... Preoția este sfântă și sublimă slujire a lui Hristos, în scopul mântuirii oamenilor... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Indrumari pentru preoti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Indrumari pentru preoti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Indrumari pentru preoti scrisă de Teodor M. Popescu. Indrumari pentru preoti a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Indrumari pentru preoti este editura RENASTEREA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RENASTEREA aici. Cartea Indrumari pentru preoti face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte subțirică, are numai 80 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Indrumari pentru preoti și, de asemenea, sperăm că autorul Teodor M. Popescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INDRUMARI PENTRU PREOTI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde