Rezumat Intamplari minunate - Cristina Elena Tarlescu

...întotdeauna istorisirile duhovnicești au încântat inimile creștinilor, au salvat suflete de necredință, ne-au învățat cum să răspundem creștinește când suntem puși în fața unei anumite situații de viață, au adus sprijin duhovnicesc celor ce se îndoiau de puterea lui Dumnezeu și, nu în ultimul rând, au chemat pe fiecare dintre noi la cunoașterea Iubitorului de oameni Dumnezeu.
Citește tot rezumatul cărții Intamplari minunate... Dar, pentru că aceste istorisiri pline de har divin să aibă ecou în sufletele noastre, trebuie să ne ostenim să găsim liniștea interioară, pentru că numai atunci Îl vom afla pe Dumnezeu, iar greutățile și îndoielile din sufletele noastre vor fi înlocuite de învățăturile desprinse din acele întâmplări. Trebuie să înțelegem că ceea ce se întâmplă după ce lăsăm pe masa cartea citită este mult mai important decât lectura în sine, pentru că atunci trebuie să judecăm pe cont propriu o mulțime de situații de viață, în care trebuie să ne descurcăm și să îndeplinim în mod practic cuvintele citite. ............................ …ticălos este acela care caută fericirea lumii acesteia deșarte! Ci omul să se lase în voia lui Dumnezeu, căci ea este bună, desăvârșită și dreaptă și niciodată nu poate fi rea. Pentru aceasta, mă nevoiesc și mă silesc cu toată puterea, cu tot sufletul și cugetul, că orice ar voi El, să voiesc și eu. De aceea, niciodată nu mă socotesc nefericit, căci toată voia mea o las în mâna Iui Dumnezeu. și la mine nu este a voi sau a nu voi, ci știu numai ce voiește Dumnezeu. CUPRINS: Cuvânt înainte Puterea rugăciunilor unui șchiop Vedenia unui părinte din Sfântul Munte Creștinul care a mers să se spovedească și a fost iertat de Dumnezeu Un pustnic se pregătea în fiecare zi pentru somnul de veci Despre penitențe Despre un preot și un ierodiacon care nu au fost lăsați de Dumnezeu să mai slujească întâmplare spusă de părintele Paisie Mărturisirea curată a unui preot Vedenia din trapeza Mănăstirii Vatopedu Credința unui părinte Plecarea la Domnul a unui preot a întors la credința adevărată un ateu Cuvânt al Avvei Elisei Despre Sfintele Liturghii ce se fac 40 de zile Credința statornică a unui bătrân Maica Domnului este mijlocitoare pentru cei care se pocăiesc Povestire despre un monah care a scos pe mama lui din iad Despre judecățile lui Dumnezeu Omul eliberat din temniță datorită Sfintelor Liturghii Părintele Filaret, ascetul care s-a dat cu totul în mâinile Domnului Ce este smerenia Despre un om cu simplitate sfântă întâlnirea unui preot cu un suflet păcătos Sfântul Nifon, Patriarhul cel smerit Un monah învață un hoț ce înseamnă iertarea Despre un preot care a trăit 370 de ani O femeie credincioasă moare în brațele Născătoarei de Dumnezeu Despre un egumen iubitor de argint Un tânăr creștin a fost răsplătit de către Maica Domnului Cum a văzut Maica Domnului raiul și muncile păcătoșilor O mamă îl iartă pe ucigașul fiului ei Trăiri în timpul Sfintelor Liturghii Despre Dumnezeul Cel infinit Lumina lui Dumnezeu Dumnezeu își revărsă lumina asupra unui preot Puterea rugăciunii înșelătoria diavolească ...... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Intamplari minunate?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Intamplari minunate și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Intamplari minunate scrisă de Cristina Elena Tarlescu. Intamplari minunate a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Intamplari minunate este editura CARTEA ORTODOXA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEA ORTODOXA aici. Cartea Intamplari minunate face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 510 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Intamplari minunate și, de asemenea, sperăm că autorul Cristina Elena Tarlescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INTAMPLARI MINUNATE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde