Rezumat Asta nu este viata mea - Marta Petreu

„Poezia Martei Petreu este o «amprentă în materie», o incizie sîngerie de o «brutală tandrețe» în pielea neagră-albă a cuvîntului din care se desface fremătătoare și înfometată carnea jupuită a corpului, frînt și învins în luptă cu dumnezeiasca nepăsare a Tatălui, însă niciodată supus.
Citește tot rezumatul cărții Asta nu este viata mea... Cu tenacitatea neîmblînzită a proorocului propriei apocalipse, autoarea ne îmbie cu fiecare poem să ne împărtășim din «frumusețea feroce» a vieții.” (Roberto Merlo)   „Marta Petreu e o poetă cu mintea limpede și cu un curaj deosebit – iar curajul ei nu seamănă a provocare, nici a declarație de intenție sau de război, ci ni se înfățișează ca un simplu fapt, ca un gest firesc al unei atitudini poetice fără nici un compromis.” (Szabo T. Anna) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Asta nu este viata mea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Asta nu este viata mea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Asta nu este viata mea scrisă de Marta Petreu. Asta nu este viata mea a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Asta nu este viata mea este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Asta nu este viata mea face parte din categoria Poezie. Este o carte ușor de citit, are doar 128 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Asta nu este viata mea și, de asemenea, sperăm că autorul Marta Petreu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde