Rezumat Unitatea naturala de infractiuni in noul Cod penal - Gavril Paraschiv

Unitatea naturală de infracțiune a fost mai puțin tratată, în complexitatea sa, până la această lucrare, de o profunzime deosebită neexistând o monografie exhaustivă referitoare la domeniul abordat.
Citește tot rezumatul cărții Unitatea naturala de infractiuni in noul Cod penal... În absența unor reglementări clarificatoare în această materie, monografia este indispensabilă în demersul de a crea o practică unitară, în acord cu principiile de drept, referitoare la tratamentul penal aplicabil formelor unității naturale de infracțiune. Conștient de dificultățile temei studiate, autorul s-a documentat temeinic, valorificând cu profesionalism numeroasele surse de informare romane, cât și un volum relevant din doctrina, legislația și jurisprudența altor țări. De asemenea, a folosit vasta experiența pe care a acumulat-o în îndelungata activitate desfășurată în cadrul organelor judiciare, beneficiind și de o bună stăpânire a materiei de specialitate, ceea ce i-a permis o analiză profundă și cu certe trăsături de originalitate a problematicii abordate, sugerând noi căi de reflecție, susținute cu argumente deosebit de pertinente, în preocuparea sa de a regândi și îmbogăți cunoștințele existente. De altfel, autorii au mai publicat, pe această temă, numeroase materiale relevante, iar lucrarea reprezintă, în ansamblu, un studiu de o certă valoare științifică, foarte utilă pentru practicienii și teoreticienii dreptului penal, întrucât autorii au reușit să clarifice numeroase controverse existente în doctrina ori generate de practica neunitară și să propună noi rezolvări, justificate și bine documentate, în acord cu reglementările și principiile de drept, argumentând, cu o logică remarcabilă, multiple idei personale, menite a depăși cadrul cunoștințelor actuale și să contribuie la dezvoltarea științelor penale. Profesor universitar doctor GEORGE ANTONIU Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Unitatea naturala de infractiuni in noul Cod penal?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Unitatea naturala de infractiuni in noul Cod penal și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Unitatea naturala de infractiuni in noul Cod penal scrisă de Gavril Paraschiv. Unitatea naturala de infractiuni in noul Cod penal a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Unitatea naturala de infractiuni in noul Cod penal este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Unitatea naturala de infractiuni in noul Cod penal face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Unitatea naturala de infractiuni in noul Cod penal și, de asemenea, sperăm că autorul Gavril Paraschiv, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde