Rezumat Drogurile, Un Pericol Pentru Ordinea Juridica Nationala Si Internationala - Gavril Paraschiv

Aspectele tratate în monografia „DROGURILE – UN PERICOL PENTRU ORDINEA JURIDICĂ NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ” sunt de stricta actualitate având în vedere actualul context internațional și la nivel național, caracterizat prin creșterea consumului de droguri, cu deosebit de grave consecințe pentru utilizatori și profituri uriașe pentru producătorii și traficanții de asemenea substanțe, care, obținând venituri deosebit de mari din activitățile ilicite desfășurate, le investesc în special pentru dezvoltarea criminalității organizate transfrontaliere.
Citește tot rezumatul cărții Drogurile, Un Pericol Pentru Ordinea Juridica Nationala Si Internationala... Monografia conține informații științifice remarcabile, utile atât teoreticienilor, cât și practicienilor drepturilor, dar în mod deosebit publicului larg care, citind această carte poate să înțeleagă riscurile majore care decurg din producția, traficul și consumul de substanțe stupefiante, ceea ce ar fi de natură a contribui la reducerea acestui flagel (Prof. univ. dr. Ioana Vasiu). Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drogurile, Un Pericol Pentru Ordinea Juridica Nationala Si Internationala?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drogurile, Un Pericol Pentru Ordinea Juridica Nationala Si Internationala și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drogurile, Un Pericol Pentru Ordinea Juridica Nationala Si Internationala scrisă de Gavril Paraschiv. Drogurile, Un Pericol Pentru Ordinea Juridica Nationala Si Internationala a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Drogurile, Un Pericol Pentru Ordinea Juridica Nationala Si Internationala este editura PRO UNIVERSITARIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PRO UNIVERSITARIA aici. Cartea Drogurile, Un Pericol Pentru Ordinea Juridica Nationala Si Internationala face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte ușor de citit, are doar 127 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drogurile, Un Pericol Pentru Ordinea Juridica Nationala Si Internationala și, de asemenea, sperăm că autorul Gavril Paraschiv, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DROGURILE, UN PERICOL PENTRU ORDINEA JURIDICA NATIONALA SI INTERNATIONALA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde