Rezumat Secretele fetelor cu stil - -

Captivanta și practică, poți lua această cărțulie peste tot cu tine. Este un ghid util care te va ajuta să te descurci de minune în orice situație! Vei găsi în paginile ei tot ceea ce ar trebui să știe o fată: sfaturi, sugestii și multe idei, de la ceea ce ține de modă la practici de îngrijire a corpului, de la activități creative la sport.
Citește tot rezumatul cărții Secretele fetelor cu stil... Ca să nu mai spunem de gătit, grădinărit sau petreceri sic!

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Secretele fetelor cu stil?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Secretele fetelor cu stil și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Secretele fetelor cu stil scrisă de -. Secretele fetelor cu stil a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Secretele fetelor cu stil este editura ARC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARC aici. Cartea Secretele fetelor cu stil face parte din categoria Lifestyle. Este o carte ușor de citit, are doar 152 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Secretele fetelor cu stil și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde