Rezumat Mesajul, continut si relatie - Laurentiu Soitu

Din Cuprins: ◊ Conținut și relație în mesajul de televiziune ◊ Departamentul de televiziune, de la spectacol la bufonerie ◊ Surse ale conflictului interpersonal ◊ Percepție și interpretare în comunicarea interculturală ◊ Perimetralul formei și teoria morfogenetică ◊ Globalizarea comunicării politice prin new media ◊ Metodologia identificării profilurilor civice în mediul virtual ◊ Limbajul presei eminesciene ◊ Dimensiuni ale educației adulților în România.
Citește tot rezumatul cărții Mesajul, continut si relatie... Repere bibliografice Orice comunicare presupune un angajament care, în fapt, este o relație. Aceasta însemna că o comunicare nu se limitează să transmită o informație, ci determină și un comportament. Pocesul este definit de Gregory Bateson ca fiind alcătuit din două operațiuni exprimate prin Indicele și Ordinul oricărei comunicări. Volumul ne introduce în multitudinea situațiilor existente, identificate ca reale ori posibile, în care se regăsește ilustrat și argumentat raportul conținut - relație. Sub acest generic se vor reflecta diversele ipostaze ale persoanei - în lumea familiei, a școlii, a spațiului non-formal și informal, în raportul cu sine și creația proprie ori a altora, în efectele din timpul acțiunii, în conștiințele acelorași generații și ale celor posterioare, în exprimarea verbală ori non-verbală. În volumul de față sunt reunite câteva dintre ideile unor teze de doctorat la realizarea cărora ne-am aflat împreună cu autorii acestora, sunt reflectate posibile interpretări ale raporturilor dintre conținutul și relația mesajului, aspecte adesea nepercepute, din necunoaștere ori insuficiența recunoaștere a efectelor generate. Laurențiu Soitu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mesajul, continut si relatie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mesajul, continut si relatie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mesajul, continut si relatie scrisă de Laurentiu Soitu. Mesajul, continut si relatie a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mesajul, continut si relatie este editura INSTITUTUL EUROPEAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura INSTITUTUL EUROPEAN aici. Cartea Mesajul, continut si relatie face parte din categoria Comunicare Jurnalism. Este o carte rezonabil de groasă - are 276 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mesajul, continut si relatie și, de asemenea, sperăm că autorul Laurentiu Soitu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde