Rezumat Ce mi-a soptit o vrabiuta - Biz Stone

Plecând de la titlul de „Tocilar al anului“, conferit de revista GQ, și ajungând unul dintre cei mai influenți oameni din lume, conform revistei Time, Biz Stone înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți.
Citește tot rezumatul cărții Ce mi-a soptit o vrabiuta... Dar toți îl cunosc drept cofondatorul creativ, efervescent, amuzant, cuceritor de optimist și remarcabil de perspicace al Twitterului – platforma de social media care a schimbat de una singură modul în care funcționează lumea contemporană. În această carte, Biz vorbește despre eșec, importanța vulnerabilității, ambiție și cultura organizațională. În lumea lui Biz: Oportunitățile pot fi fabricate. Rezultatele bune apar odată ce abandonezi un mod linear de gândire. Creativitatea este inepuizabilă. A pune întrebări nu te costă nimic. Succesul personal și global se obține întotdeauna prin empatie. Ce mi-a șoptit o vrăbiuța este o poveste emoționantă de viață, amuzantă și edificatoare deopotrivă, în care Biz se destăinuie până la capăt, oferindu-i cititorului darul perspectivei atunci când vine vorba de asumarea riscurilor, schimbarea vieții personale și schimbarea lumii. Arianna Huffington Cele mai multe relatări despre succesul antreprenorial se învârt în jurul unor personalități solitare care își întrec de fiecare dată concurența. Dar povestea spusă de Biz Stone este o interesantă și deseori extrem de amuzantă părăsire a acestei tradiții: o poveste a colaborării, a împărtășirii și a puterii care se naște în mijlocul unei comunități. Steven Johnson, autorul cărții De unde vin ideile bune Biz Stone ne împărtășește toate secretele succesului pe care le-a descoperit de-a lungul timpului. I-am recomandat să nu facă asta. Dacă nu te simți inspirat și îmbogățit de această carte, înseamnă că nu ai citit-o. Stephen Colbert O lectură obligatorie pentru oricine care caută să-și folosească potențialul creativ. Charles Best, fondator și director executiv al platformei DonorsChoose.org Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ce mi-a soptit o vrabiuta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ce mi-a soptit o vrabiuta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ce mi-a soptit o vrabiuta scrisă de Biz Stone. Ce mi-a soptit o vrabiuta a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ce mi-a soptit o vrabiuta este editura PUBLICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PUBLICA aici. Cartea Ce mi-a soptit o vrabiuta face parte din categoria Dezvoltare Profesionala. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ce mi-a soptit o vrabiuta și, de asemenea, sperăm că autorul Biz Stone, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CE MI-A SOPTIT O VRABIUTA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde