Rezumat Viata mea de barbat - Philip Roth


Citește tot rezumatul cărții Viata mea de barbat... Precum Rousseau în Confesiunile lui, Roth ne invită fără prea multe fasoane să descoperim în Viața mea de bărbat omul, mai degrabă decît scriitorul. De dragul poveștii, Roth nu se dă în lături să se arate pe sine abject, egotist, dar și, din cînd în cînd, necugetat și neajutorat.” (The New York Times)   „Nici un alt autor în viață nu poate menține un întreg roman la standardul de excelență pe care și-l fixează Philip Roth.” (Newsweek) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Viata mea de barbat?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Viata mea de barbat și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Viata mea de barbat scrisă de Philip Roth. Viata mea de barbat a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Viata mea de barbat este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Viata mea de barbat face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 456 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Viata mea de barbat și, de asemenea, sperăm că autorul Philip Roth, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII VIATA MEA DE BARBAT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde