Rezumat Homeopatie in psihoterapie. Remedii - Mirela Pop

Avem în față rezultatul efortului considerabil al Dr. Mirela Pop de a elabora într-o formă cât mai clarificatoare cu putință bazele teoretice ale unei noi abordări: "psihoterapia cognitiv-homeopatică" - născută prin asocierea psihoterapiei și a homeopatiei.
Citește tot rezumatul cărții Homeopatie in psihoterapie. Remedii... Autoarea a reușit, în această carte, o sinteză remarcabilă a ideilor și a cunoștințelor amănunțite din domeniul psihoterapiei pe care le deține, plecând de la câteva întrebări fundamentele, cum ar fi "ce este omul?", "care este scopul nostru aici?" etc.. Răspunsul la aceste întrebări ne conduce la enunțarea unor principii generale de funcționare a psihicului uman și, în principal, a aspectelor cognitive care influențează sănătatea noastră fizică și psihică. Concluzia care rămâne este aceea că gândurile noastre sunt în mare măsură responsabile de suferința noastră fizică, iar pentru un trup sănătos avem nevoie să gândim sănătos. Psiholog Gabriela Deniz * "Volumul de față este o călătorie captivantă prin sufletul omenesc. O carte cu totul nouă și originală, scopul ei fiind acela de a te face să gândești despre tine și despre metodele pe care le poți utiliza în vederea combaterii gândurilor disfuncționale, sentimentelor negative și comportamentelor dezadaptative. Din această perspectivă, "medicamentele pentru suflet" (astfel și-a intitulat inițial autoarea lucrarea), respectiv remediile homeopate prescrise în cadrul psihoterapiei cognitive, sunt menite să ne restabilească mult dorita stare de sănătate fizică și psihică... Avem în față un manual valoros de interpretare a simptomelor noastre fizice și psihice. Un manual de care avem cu toții nevoie, fie atunci când ne găsim într-o stare bună de sănătate, pentru a ști cum să o menținem, fie atunci când ne confruntăm cu o suferință pe care dorim să o tratăm. Aderând la străvechiul principiu "Similia similibus curantur" (cele asemănătoare vindecă lucruri asemănătoare), autoarea găsește un punct de interferență captivant între psihologia cognitivă și homeopatie, propunând un demers terapeutic bine sistematizat, acela al psihologiei cognitiv-homeopatice." Dr. Odette Dimitriu   CUPRINS Cuvânt înainte 5 introducere 11 capitolul i: Ce este omul? 28 capitolul ii: Ce este boala? 44 capitolul iii: Reguli de programare mentală 68 capitolul iv: Erori de programare mentală 90 capitolul v: Stimă de sine 151 capitolul vi: Frica de moarte 181 capitolul vii: Boala - remaniere cognitivă 209 Sistemul respirator și cutanat 212 Sistemul digestiv 223 Ficatul 230 Sistemul nervos 231 Sistemul cardio-vascular 238 Sistemul urinar 246 Sistemul de reproducere 251 capitolul viii: Sepănarea softului uman 260 Concluzii 276 Anexa - tipuri de personalitate 284 bibliografie 300 Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Homeopatie in psihoterapie. Remedii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Homeopatie in psihoterapie. Remedii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Homeopatie in psihoterapie. Remedii scrisă de Mirela Pop. Homeopatie in psihoterapie. Remedii a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Homeopatie in psihoterapie. Remedii este editura HERALD - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERALD aici. Cartea Homeopatie in psihoterapie. Remedii face parte din categoria Terapii Alternative. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 304 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Homeopatie in psihoterapie. Remedii și, de asemenea, sperăm că autorul Mirela Pop, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII HOMEOPATIE IN PSIHOTERAPIE. REMEDII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde