Rezumat Doctore, ma doare viata - Mirela Pop

În volumul de față, Mirela Pop, medic și psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală, ne oferă o lecție substanțială de psihologie, dar o face pe un ton degajat, prietenos, iar explicațiile sale sunt pe înțelesul cititorului care dorește să își înțeleagă propria minte, să se cunoască mai bine pe sine însuși.
Citește tot rezumatul cărții Doctore, ma doare viata... Concepută ca un ansamblu de teme în care sunt abordate diverse probleme de viață sau relaționale, cartea este o călăuză în explorarea propriei lumi interioare, cea mai fascinantă dintre destinații. Însoțiți de puțin umor și de multă sinceritate, înarmați cu dorința de a afla adevărul despre propria minte, avem ocazia de a privi în față modurile ingenioase în care adesea ne autosabotăm: dorim să ne vindecăm de depresie ori anxietate, dar ne impunem standarde foarte înalte și permitem gândurilor să proiecteze scenarii terifiante; dorim să avem un copil mai independent, dar insistăm să îi controlăm toate aspectele vieții; tânjim după libertate, dar ne construim restricții mentale în care ne încarcerăm emoțiile; ne frustrează obstacolele pe care destinul ni le pune în cale, dar nu înțelegem că mintea noastră este cea care ni le-a așezat în drum; încercam să renunțăm la comportamentele care ne prejudiciază, dar sabotăm schimbarea. Sugestiile propuse de Mirelă Pop în vederea îmbunătățirii vieții personale și interrelaționale nu sunt foarte ușor de integrat într-un tipar comportamental deja existent, consolidat în ani sau zeci de ani, dar, pe de altă parte, sunt instrumente valoroase de care ne putem folosi pentru obținerea mult doritului echilibru emoțional. Ioana Socolescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Doctore, ma doare viata?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Doctore, ma doare viata și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Doctore, ma doare viata scrisă de Mirela Pop. Doctore, ma doare viata a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Doctore, ma doare viata este editura HERALD - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HERALD aici. Cartea Doctore, ma doare viata face parte din categoria Psiho,psihanaliza, log. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Doctore, ma doare viata și, de asemenea, sperăm că autorul Mirela Pop, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DOCTORE, MA DOARE VIATA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde