Rezumat Cosmoza - Elena Petresteanu

Cosmoza, demonstrată aproape matematic într-o construcție originală, este drumul sacru al împlinirii. Iubirea cosmică e ideea de raport între Dumnezeu și lume, un raport întemeiat pe compatibilitate și justificat prin deosebire.
Citește tot rezumatul cărții Cosmoza... Fără ea, creația s-ar destrăma. Cu ea, cele depărtate se apropie, se unesc, se înălță și devin asemenea. Un parcurs temerar al gândului între generarea, degenerarea și regenerarea noastră. Un demers care unește prin metafizică și metaforă trecutul cu viitorul, Orientul cu Occidentul, credința cu știința, matematică cu teologia. Un eseu holistic profund și liric presărat cu sentințe ingenue și disecții nemiloase. O carte despre cunoaștere, care se citește cu creionul în mână...

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cosmoza?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cosmoza și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cosmoza scrisă de Elena Petresteanu. Cosmoza a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cosmoza este editura IDEEA EUROPEANA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura IDEEA EUROPEANA aici. Cartea Cosmoza face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 304 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cosmoza și, de asemenea, sperăm că autorul Elena Petresteanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde