Rezumat Milionarul model - Oscar Wilde. Strania poveste - Francis Scott Fitzgerald

Este mai bine să ai un venit stabil, decât un comportament fascinant. Acestea sunt marile adevăruri ale lumii în care trăim, pe care Hughie Erskine nu le-a înțeles niciodată. Bietul de el, ca intelectual, nu era așa de strălucit.
Citește tot rezumatul cărții Milionarul model - Oscar Wilde. Strania poveste... N-a spus nimic genial sau răutăcios în toată viața sa. În schimb, era foarte plăcut privirii, cu părul lui saten creț, profilul foarte bine conturat și ochii cenușii. Tatăl său îi lăsase prin testament o sabie, pe care Hughie o agățase deasupra oglinzii, trăind din cele două sute pe care o mătușă bătrâna i le dădea anual. A încercat de toate. A intrat la Bursă timp de șase luni; dar ce să facă un fluture delicat că el între taurii și urșii de-acolo? Un timp a fost negustor de ceai, dar s-a săturat repede, intrând în afacerile cu vin de Xerex. *** Familia Button ocupă o poziție de invidiat, atât social cât și material, făcând parte din nobilimea orașului. Cei doi soți se aflau la prima lor experiență în privința fermecătorului obicei de a avea copii, amândoi fiind extrem de emoționați. Sperau să fie băiat, ca să-l poată da la colegiul și astfel să urmeze calea tatălui său. Dar universul lor este dat peste cap când nou-născutul arată că un moșulică la 80 de ani care, în loc să îmbătrânească în continuare, întinereștE. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Milionarul model - Oscar Wilde. Strania poveste?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Milionarul model - Oscar Wilde. Strania poveste și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Milionarul model - Oscar Wilde. Strania poveste scrisă de Francis Scott Fitzgerald. Milionarul model - Oscar Wilde. Strania poveste a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Milionarul model - Oscar Wilde. Strania poveste este editura NATIONAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NATIONAL aici. Cartea Milionarul model - Oscar Wilde. Strania poveste face parte din categoria Carti copii in limbi straine. Este o carte ușor de citit, are doar 133 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Milionarul model - Oscar Wilde. Strania poveste și, de asemenea, sperăm că autorul Francis Scott Fitzgerald, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MILIONARUL MODEL - OSCAR WILDE. STRANIA POVESTE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde