Rezumat Dictionar De Neologisme - Lucian Pricop, Nicolae Boaru

Dicționarul de neologisme cuprinde un număr mare de cuvinte neologice, cu un rol important în studiul limbii române, împrumutate sau create în limba noastră. Dicționarul conține atât neologismele din perioada de modernizare a vocabularului românesc cât și neologismele recent împrumutate, întâlnite frecvent în manualele școlare și în lucrările care fac parte din bibliografia școlară.
Citește tot rezumatul cărții Dictionar De Neologisme... Această lucrare este un instrument de studiu oferit unui public larg din diverse domenii de activitate, dar și școlii românești (elevi, studenți, profesori), dornici să folosească corect limba română. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dictionar De Neologisme?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dictionar De Neologisme și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dictionar De Neologisme scrisă de Lucian Pricop, Nicolae Boaru. Editura la care s-a publicat cartea Dictionar De Neologisme este editura CARTEX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEX aici. Cartea Dictionar De Neologisme face parte din categoria Dictionare Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 320 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dictionar De Neologisme și, de asemenea, sperăm că autorul Lucian Pricop, Nicolae Boaru, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DICTIONAR DE NEOLOGISME PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde