Rezumat Panta lui Sisif - Eugen Lungu

Poate cel mai valoros critic literar basarabean actual, Eugen Lungu (...)se dezvăluie ca un foarte serios, dar și cumva „răsfățat” exeget, sistematic în explorarea temelor pe care și le alege, însă înclinat mai degrabă către degustarea textelor decât către construcția interpretativă.
Citește tot rezumatul cărții Panta lui Sisif... Își alege cu plăcere subiectele și-și pornește glosele în planuri diverse, parcă urmându-și capriciile: uneori inventariază date de istorie literară, mai ales pentru a pune în evidență lucruri spectaculoase ori bizarerii, alteori face colaje din dicționare sau se abandonează conexiunilor comparatiste, sărind de la un autor la altul și de la o epocă la alta. - Ion Bogdan Lefter Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Panta lui Sisif?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Panta lui Sisif și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Panta lui Sisif scrisă de Eugen Lungu. Panta lui Sisif a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Panta lui Sisif este editura CODEX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CODEX aici. Cartea Panta lui Sisif face parte din categoria Publicistica. Este o carte rezonabil de groasă - are 214 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Panta lui Sisif și, de asemenea, sperăm că autorul Eugen Lungu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PANTA LUI SISIF PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde