Rezumat De la gradinar la Business Coach - Lorand Soares Szasz

C
Citește tot rezumatul cărții De la gradinar la Business Coach... artea: „De la grădinar la business coach”                   Vrei să ai o viață mai bună, relații fructuoase și profit mai mare? Această carte a fost creată pentru toți cei care au răspuns cu „DA” la această întrebare.   Cu ce te ajută această carte: Vei afla cele 9 principii simple ale oamenilor de succes, dar extrem de practice pentru a transforma viața ta Vei deține strategii de dezvoltare personală pentru care alții plătesc mii de euro să le afle Vei învăța cum să integrezi aceste principii în viața ta, cu exerciții practice Vei afla ce să faci pentru a rămâne motivat mereu Vei învăța cum să crești de la un nivel la altul cu o viteză mult mai mare Vei învăța cum să te diferențiezi și cum să fii apreciat de ceilalți și nu îl ultimul rând, vei afla mici secrete despre viața lui Lorand Szasz                                         Cum vei fi dacă aplici strategiile din această carte: Nu o să te mai trezești fără chef de muncă, pentru că vei fi motivat și vei pune pasiune în tot ceea ce faci Nu vei mai lăsa task-urile neterminate pentru că vei știi exact „fomula succesului” Nu va mai trebui să stai peste program pentru că vei știi exact  ce ai de făcut și cum să îți organizezi timpul Nu vei mai fi stresat pentru că vei știi cum să faci să ai un echilibru în viața ta Nu îți vei mai neglija familia pentru că vei știi exact ce înseamnă un sacrificiu „sănatos” Nu o să mai ai „ghinion” niciodată pentru că vei ști ce înseamnă „norocul” Nu o să mai fie haos în viața ta pentru că vei deține acele principii simple, dar de efect, ale oamenilor prosperi Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi De la gradinar la Business Coach?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând De la gradinar la Business Coach și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie De la gradinar la Business Coach scrisă de Lorand Soares Szasz. De la gradinar la Business Coach a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea De la gradinar la Business Coach este editura Lorand Soares Szasz - CLUJ-NAPOCA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura Lorand Soares Szasz - CLUJ-NAPOCA aici. Cartea De la gradinar la Business Coach face parte din categoria Dezvoltare Profesionala. Este o carte ușor de citit, are doar 106 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând De la gradinar la Business Coach și, de asemenea, sperăm că autorul Lorand Soares Szasz, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde