Rezumat Serenada pentru Tara - Jessica O Connor

S-ar fi crezut că sarcina Țărei Grant la doar 16 ani îi va distruge acesteia viiroeul. Fire extrem de ambițioasă, ajutată și de mama sa, tânăra reușește să-și crească fetița, ajungând o femeie de succes.
Citește tot rezumatul cărții Serenada pentru Tara... Tatăl copilei realizează că a greșit și vrea să se întoarcă. Îl va mai primi Țară în sânul familiei? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Serenada pentru Tara?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Serenada pentru Tara și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Serenada pentru Tara scrisă de Jessica O Connor. Serenada pentru Tara a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Serenada pentru Tara este editura NATIONAL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NATIONAL aici. Cartea Serenada pentru Tara face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 120 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Serenada pentru Tara și, de asemenea, sperăm că autorul Jessica O Connor, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SERENADA PENTRU TARA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde