Rezumat Conexiunea - Imogen Howson

Elisa avea totul: frumusețe, popularitate și un viitor strălucit. Dar în ultimii trei ani, se confruntă cu viziuni terifiante, dureri și vânătăi misterioase din senin. În cele din urmă i se promite un leac - o operație minoră pentru a arde partea hiperactivă a creierului său - dar înainte de procedură, ea descoperă adevărul șocant din spatele halucinațiilor sale: vedea lumea prin ochii altei fete.
Citește tot rezumatul cărții Conexiunea... Când Elisa află ca geamăna să telepatică este subictul unor experimente guvernamentale, fetele fug, ducând cu ele secrete pentru care merita să ucizi, în acest thriller romantic și futurist. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Conexiunea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Conexiunea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Conexiunea scrisă de Imogen Howson. Conexiunea a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Conexiunea este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Conexiunea face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 384 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Conexiunea și, de asemenea, sperăm că autorul Imogen Howson, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CONEXIUNEA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde