Rezumat Noptile Cenusaresei - Isabel Camblor

Maria - o tânără mizantropă, ipohondră și care aproape că nu a mai ieșit noaptea din casa din adolescență - a reușit să obțină un angajament ca profesoară de istorie într-un liceu din Madrid și împarte un apartament cu prietena ei Blanca, de fapt mai mult decât o prietenă, adevăratul catalizator al vieții ei.
Citește tot rezumatul cărții Noptile Cenusaresei... Dar, într-o bună zi, și fără ca Blanca să-și dea seama, o descoperă pe prietena ei într-un bar, vorbind cu un necunoscut care o amenință cu moartea. Și după puțin timp, Blanca dispare fără urmă. Din acel moment, Maria începe o căutare frenetică și rocambolescă în noaptea madrilenă, încercând să reconstituie ultimii pași ai prietenei sale, însoțită tot timpul de Amînă, o menajeră altfel decât toate menajerele din lume, care în timpul său liber face pe ghicitoarea în cărți de tarot, la telefon. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Noptile Cenusaresei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Noptile Cenusaresei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Noptile Cenusaresei scrisă de Isabel Camblor. Noptile Cenusaresei a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Noptile Cenusaresei este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Noptile Cenusaresei face parte din categoria Carti thriller. Este o carte rezonabil de groasă - are 248 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Noptile Cenusaresei și, de asemenea, sperăm că autorul Isabel Camblor, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII NOPTILE CENUSARESEI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde