Rezumat Moartea vine on-line - Jeffery Deaver

Când locuitorii Peninsulei Monterey descoperă pe marginea autostrăzii o serie de cruci memoriale pe care data înscrisă este una din viitor, iar consecința este de fiecare dată o nouă crimă, panică se răspândește viral, cu aceeași viteză cu care escaladează zvonurile și teoriile pe blogul „The Chilton Report“.
Citește tot rezumatul cărții Moartea vine on-line... Acesta este punctul de plecare al investigației desfășurate de Kathryn Dance, expertă în chinestezie și detectiv de elită, care ajunge rapid într-o lume complet nefamiliară - cea a internetului, a blogurilor, a jocurilor on-line de rol, abundând în nume ezoterice, personaje stranii și avataruri înspăimântătoare. Este Travis ucigașul pe care îl cauta Kathryn, așa cum susțin comentatorii de pe blog? Romanul lui Deaver începe ca o promisiune și, asemenea internetului, ajunge la dimensiuni incontrolabile. Autorul ne introduce în zona întunecată a lumii virtuale, în care fiecare identitate poate deveni doar o voce virulentă din spatele ecranului, rezultând un thriller care solicită atenția cititorului pas cu pas, cu răsturnări de situație magistrale și un complot ambițios și complet inedit.   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Moartea vine on-line?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Moartea vine on-line și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Moartea vine on-line scrisă de Jeffery Deaver. Moartea vine on-line a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Moartea vine on-line este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Moartea vine on-line face parte din categoria Carti thriller. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 512 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Moartea vine on-line și, de asemenea, sperăm că autorul Jeffery Deaver, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MOARTEA VINE ON-LINE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde