Rezumat De ce nu iau romanii premiul Nobel - Alina Mungiu-Pippidi

De ce rîvnesc românii la premiul Nobel fără să îl obțină? Răspunsurile Alinei Mungiu-Pippidi din această antologie dezvoltă o întreagă critică a societății românești de azi, de la un sistem de educație care și-a pierdut busola la o fractură care a apărut între merit și succes, fie că e vorba de politică, mari averi sau profesii intelectuale.
Citește tot rezumatul cărții De ce nu iau romanii premiul Nobel... Plastic și elocvent, oscilînd de la sarcasmul plin de umor la imagini a căror sensibilitate ne aduce lacrimi în ochi, stilul publicistic al Alinei Mungiu-Pippidi nu poate lăsa pe nimeni indiferent și dezvăluie personaje ca Elisabeta Rizea, Monica Lovinescu, Vasile Paraschiv sau George Pruteanu, care ne apar strălucind într-o lumină nouă. Editorialele Alinei Mungiu-Pippidi au atras sute de mii de cititori și mii de comentatori după anul 2000. Volumul de față oferă concepția de la baza acestui succes de presă.   „Cred că această carte și acțiunile doamnei Mungiu-Pippidi sînt un exemplu pentru ceea ce ar trebui să facă intelectualii publici romani la nivelul dezbaterii, să reinventeze dezbaterea și să-și reinventeze participarea la dezbatere.” (Emil Hurezeanu) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi De ce nu iau romanii premiul Nobel?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând De ce nu iau romanii premiul Nobel și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie De ce nu iau romanii premiul Nobel scrisă de Alina Mungiu-Pippidi. De ce nu iau romanii premiul Nobel a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea De ce nu iau romanii premiul Nobel este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea De ce nu iau romanii premiul Nobel face parte din categoria Publicistica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 408 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând De ce nu iau romanii premiul Nobel și, de asemenea, sperăm că autorul Alina Mungiu-Pippidi, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DE CE NU IAU ROMANII PREMIUL NOBEL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde