Rezumat Ca un gratar de mici. Un picior de plai, cu spitul - Mircea Daneliuc

„Băi, fii atent! Melcușorule… Să-mi lași cartea-n pace. Cu tine vorbesc, tu, cel cu nume de urbe port-dunăreană. (Nu e Călafat. Dar e-n zona… Știe el ce vorbesc.) Mi-ai luat Senatorul și l-ai maimuțărit.
Citește tot rezumatul cărții Ca un gratar de mici. Un picior de plai, cu spitul... De ce n-ai talent? Mi-ai umblat și în proze. E frumos să pui mâna? Nu te baza că nu există critici de film, adică cineva care să observe și să-ți bată obrazul. Ți-l bat eu, și dacă te mai prind cu raptul prin ogradă ce-mi aparține, am să te iau de ceafă-ți și-am să te dau cu boticul în murdărie ca pe un mat.“ – Autorul Un roman (Ca un grătar de mici) și o nuvelă (Un picior de plai, cu spițul) scrise parcă pe nerăsuflate, așa cum vor fi cu siguranță citite. Personaje și întâmplări rupte din imediata noastră apropiere, conform unui scenariu lipsit de patetism și menajamente. „Sare în ochi verva autorului, scrie în draci, o forță impetuoasă centrifughează cuvintele. E aceeași tăietură nervoasă ca în filmele lui, care te subjuga și te provoacă să gândești, n-are cum să te lase indiferent, ori îl înjuri, ori îți place, călduțul n-are loc în pagini, aceeași atenție la detalii, asezonată cu ironie, cinism și sarcasm.”  - Alexandru Petria „Vocație literară au avut mai mulți cineaști, Pasolini fiind, poate, exemplul cel mai celebru. Dar la Daneliuc frapant e faptul că, din momentul în care începe să scrie literatura, el se dedică în totalitate noii și acaparantei îndeletniciri, refuzând (sau nemaiavând timp) să se mai consacre celei de-a șaptea arte, deși aceasta i-a adus notorietatea binemeritată.”  - Antonio Patras Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ca un gratar de mici. Un picior de plai, cu spitul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ca un gratar de mici. Un picior de plai, cu spitul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ca un gratar de mici. Un picior de plai, cu spitul scrisă de Mircea Daneliuc. Ca un gratar de mici. Un picior de plai, cu spitul a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ca un gratar de mici. Un picior de plai, cu spitul este editura ADENIUM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ADENIUM aici. Cartea Ca un gratar de mici. Un picior de plai, cu spitul face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte rezonabil de groasă - are 216 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ca un gratar de mici. Un picior de plai, cu spitul și, de asemenea, sperăm că autorul Mircea Daneliuc, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CA UN GRATAR DE MICI. UN PICIOR DE PLAI, CU SPITUL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde