Rezumat Exilul - Nicolae Sirius

„Tematica textelor lui Nicolae Sirius din prezența antologie implică propulsarea biograficului pe orbita poeziei vizionare, pe portativul unei abile și cuceritoare glisări a mesajului de la particular la general.
Citește tot rezumatul cărții Exilul... De la concret la abstract. Elanul justițiar, susținut de un acut simț al realității și de ofertele cu valențe protestatare ale propriei experiențe de viață, se împletește cu aspectele ce beneficiază de grația imaginației și a unei sensibilități care-i permite să ridice realitatea obiectivă la rangul de suprarealitate lirică. Simplitatea limbajului, acuratețea scriiturii, originalitatea problematicii, a scenariilor lirice și a imaginarului înalță poezia «absentului» Nicolae Sirius în prim-planul fenomenului liric al nostru de azi.” (Mircea Bârsila) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Exilul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Exilul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Exilul scrisă de Nicolae Sirius. Exilul a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Exilul este editura ADENIUM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ADENIUM aici. Cartea Exilul face parte din categoria Poezie. Este o carte ușor de citit, are doar 112 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Exilul și, de asemenea, sperăm că autorul Nicolae Sirius, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII EXILUL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde